Dag 5: San Diego

ZeeleeuwenDe 2e dag in San Diego zouden we wederom vullen met attracties via de Go San Diego Card. We startten de dag met een ritje naar de haven van San Diego om te boarden voor een rondvaart door het noordelijk deel van deze haven. Onderweg wat wildlife gezien. Eerst een aantal californische zeeleeuwen aanschouwd, die lagen te zonnen op houten vlonders, net als in San Francisco, en later een aantal dolfijnen die langs de oever zwommen.

LegolandHierna op weg naar Legoland California. Dit was het derde attractiepark van deze firma dat we zouden bezoeken. Eerder waren we al in Duitsland en in Denemarken. Het park is duidelijk op kleinere kinderen gericht, dus voor ons inmiddels wat minder interessant geworden. Niettemin was het gedeelte met de gebouwen van Lego wel erg leuk. Luxor LegolandMeerdere Amerikaanse steden van Lego zijn er te bewonderen, waaronder Las Vegas en New York City. Dit leverde weer aardig wat foto- en filmmateriaal op.

Deze avond besloten we ons budget een beetje in de gaten te houden en een hapje te eten bij de welbekende fastfoodketen Mc Donalds, waarna we weer afdropen naar ons motel.