Dag 5: Idaho Falls -> Salt Lake City

TruckVandaag was het een wat rustigere dag. Een relatief korte rit van Idaho Falls naar Salt Lake City. Hier hebben we een ochtend over gedaan. Halverwege een stop gemaakt bij McDonald’s zowat we even op internet konden om het adres van de outlet shopping mall  op te zoeken. Immers, we konden pas vanaf 15.00 uur inchecken in ons motel en dus moesten we de tijd even nuttig besteden. Overigens slaat dat rustigere niet op het verkeer. Wat een drukte vergeleken met de afgelopen dagen.

Weer aardig wat in kunnen slaan bij de outlet. Na inchecken in dit toch wel fraaie motel even het binnenzwembad met een bezoekje vereerd. Vervolgens op pad gegaan naar een reguliere shopping mall en daar eerst een hapje gegeten in het foodcourt en vervolgens wat winkels bezocht.

Motel Salt Lake CityDe volgende ochtend zouden we ook van auto wisselen. Het bleek niet mogelijk een grote auto voor een one-way-rental te verkrijgen vanuit Rapid City naar Las Vegas (althans niet voor een normale prijs). Blijkbaar vond men de afstand te groot. We hadden nu nog een Hyundai Tucson en hoopten een minivan op te halen op de luchthaven van Salt Lake City. Dat bleek namelijk wel mogelijk. Dan zouden we verder kunnen rijden met een grotere auto voor de rest van de rit. De auto die we nu kregen was een flinke Dodge SUV en viel dus niet tegen.

Idaho Falls - Salt Lake City

Route: Idaho Falls – Salt Lake City