Dag 4: Salt Lake City

Een hele dag bestemd voor een bezoek aan Salt Lake City. Ons motel bleek dicht bij het centrum gelegen te zijn. We kozen voor de parkeergarage van het City Creek Shopping Center dat direct naast de Temple Square gelegen is en zeer betaalbaar bleek. We hebben het visitor center van de Mormonen bezocht. Helaas is de kerk niet publiekelijk toegankelijk. Deze is alleen bestemd voor speciale gelegenheden als bruiloften e.d. en die waren deze dag talrijk.

We besloten vervolgens de heuvel op te lopen om de Utah State Capitol te bekijken om vervolgens op zoek te gaan naar het postkantoor voor een paar postzegels voor onze ansichtkaarten. Dit bleek wat verder weg dan gedacht. Maar Salt Lake City heeft een leuk systeem bedacht van elektrische steppen. Die staan overal op straat en kan je huren met een app op je telefoon in combinatie met een creditcard. Dus hebben we dit ook uitgeprobeerd en we waren in no time weer terug bij onze auto.

Texas Roadhouse
Diner bij Texas Roadhouse

Hiermee togen we richting een shopping center elders in de stad en daarna grepen we onze kans om weer bij onze favoriete restaurantketen in de USA te gaan eten: Texas Roadhouse – 1904 W 5400 S Taylorsville.

Ramada Motel Salt Lake City

Ramada Salt Lake City North Temple, 1659 W North Temple, Salt Lake City, UT 84116, Verenigde Staten