Dag 17: Las Vegas

Onze laatste volledige dag in Las Vegas was aangebroken. We hadden besloten om de groep te splitsen. De helft van ons gezelschap ging een bezoek brengen aan de kleine dierentuin met witte tijgers in hotel The Mirage. De andere helft besloot naar de Pinball Hall of Fame te gaan.

De Pinball Hall of Fame is eigenlijk een soort klein museum waar allemaal gerestaureerde werkende flipperkasten en tevens enkele andere speelmachines te bewonderen zijn. Maar behalve bekijken kan je ook zelf spelen. De entree is gratis, het spelen niet. Er is een automaat waarmee je dollars in quarters kan omwisselen. Deze kan je vervolgens gebruiken om een potje ouderwets te gaan gamen. Ondanks de ten opzichte van The Strip wat afgelegen locatie en het onopvallende gebouwtje waarin het is gehuisvest waren er aardig wat bezoekers. En terecht. Dit is echt een bezoek meer dan waard. Heel leuk om een uurtje of 2 door te brengen en de game-tijden van weleer te beleven.

’s Middags besloten we opnieuw te gaan zwemmen in het prachtige zwembadencomplex van ons hotel. ’s Avonds splitste de groep zich opnieuw in tweeën, waarbij de ene helft een ritje maakte in de High Roller, een reuzenrad op The Strip, en de andere helft nog eens het prachtige schouwspel van de Bellagio fonteinen ging bekijken.

Caesars Palace Las Vegas

Caesars Palace Hotel, 3570 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten