Dag 17: Las Vegas

VenetianDit zou onze laatste dag in Las Vegas worden. Eerst weer een bezoekje aan het zwembad. Ditmaal iets vroeger om ons te kunnen verzekeren van een plaatsje in de schaduw van een palmboom, omdat het gisteren toch wel heel erg warm werd in de volle zon. Ook nu weer af en toe heerlijk een paar rondjes drijven in de lazy river.

MirageNadat we wel klaar waren met de zonaanbidding in het zwembad gingen we op pad over de Strip. Susan wilde wat foto’s maken in en rond het Venetian hotel en dat is toch een behoorlijk stukje lopen. Zeker wanneer er sprake is van een schaduwtemperatuur van om en nabij de 45 graden Celcius. Gelukkig zijn alle hotels en casino’s voorzien van airconditioning, waardoor je geregeld even stoom kunt afblazen tijdens de wandeling. Natuurlijk moesten we die hele weg ook weer teruglopen, maar nu via de overzijde, waardoor we nog een paar hotels van binnen konden bekijken, die we nog niet eerder hadden bezocht.Las Vegas Strip overview

Op een gegeven moment heb je alle fastfood wel een beetje gehad. En de keuze voor zo’n laatste avond wordt dan ook lastig. Maar omdat Denny’s een uitgebreide kaart heeft met voor elk wat wils, ook maaltijdsalades, besloten we die op de terugweg aan te doen. Maar helaas bleek het restaurant te worden verbouwd. Dat was een tegenvaller. Dus toen maar doorgelopen naar ons hotel om uiteindelijk alsnog weer de auto te pakken voor een bezoek aan een Denny’s in het zuiden aan de Strip, in de buurt van de outlet aldaar.

Penn & TellerDaarna hebben we ons even opgefrist en reden we met onze auto naar hotel Rio, welke terzijde van de Strip gesitueerd is. We hadden namelijk daags daarvoor kaartjes aangeschaft om een voorstelling van Penn & Teller bij te kunnen wonen. Wij houden wel van goochelen/ illusionisme en zij zijn meesters in dit vak, terwijl ze hun acts weten te combineren met veel humor. Na afloop van de voorstelling werd het publiek door hen opgewacht in de foyer en namen ze alle tijd om handtekeningen uit te delen en selfies te maken. Erg leuk. Iets wat je in Nederland niet vaak ziet gebeuren. Het was die avond een latertje geworden, maar gelukkig hoefden we de volgende dag niet al te vroeg op te staan voor onze reis terug naar huis.