Dag 16: Las Vegas

MGM Grand zwembadEen hele dag in Las Vegas zonder echte verplichtingen, heerlijk. Dus gingen we eerst naar het prachtige zwembad van ons hotel. Een paar ligstoelen bij de Lazy River ingenomen en af en toe een paar rondjes met de stroom meedrijven in het water, al dan niet met een gehuurde zwemband.

Nadien bezochten we opnieuw een stukje van de Strip.  Onderweg nog even kaartjes gekocht voor een show de volgende avond bij een ticket shop op de Strip. En na en bezoek aan een paar winkeltjes, waaronder die van het Hardrock Café, keerden we weer terug naar ons hotel.

Golden Nugget’s Avonds wilden we gaan eten in de Golden Nugget. Een hotel en casino in downtown Las Vegas. In het verleden waren we ook al eens een keer op een avond naar downtown gegaan, met een bus. Maar dat kostte toen zoveel tijd, dat we nu besloten om met onze eigen huurauto daarheen te rijden. Eerst heerlijk gegeten bij het buffet van de Golden Nugget. Toen onze buikjes vol waren besloten we nog een bezoekje te brengen aan Fremont Street Experience. ElvisWe waren er al eens eerder geweest, maar het blijft mooi om te zien, zo’n koepel met projectie van beelden i.c.m. muziek. Susan en Renate gingen nog even wat souvenirshopjes af, terwijl ik bleef hangen bij een podium waarop een Elvis coverband ging optreden. Al met al een leuke, gratis, show met niet alleen Elvis-nummers, maar ook nummers van diverse andere artiesten. In ons achterhoofd de uitzending van Nick en Simon hebbende.

Uiteindelijk werd het dan toch weer later dan van tevoren bedacht en reden we op ons gemak weer terug naar ons hotel voor een welverdiende nachtrust.