Dag 15: Panguitch -> Las Vegas

Na deze roadtrip zou dit het laatste stuk van onze route worden voor dit jaar. Op ons gemak reden we in 3,5 uur richting onze eindbestemming Las Vegas om nog lekker een paar dagen te relaxen in een heel fraai hotel: Caesars Palace. Omdat we al bijtijds in Las Vegas arriveerden hebben we die middag nog even een bezoekje gebracht aan de Las Vegas North Premium Outlets om nog wat kleding te scoren.

Las Vegas North

’s Avonds bezochten we het Neon Museum. Als je niet voor de eerste keer in Las Vegas bent of er wat langer verblijft dan is dit een leuk uitje om wat van de relatief jonge historie van de lichtstad op te snuiven. We hadden bewust kaartjes gereserveerd voor een bezoek na zonsondergang. Dan worden immers alle nog werkende neon reclameborden die ooit de stad tooiden ontstoken en zie je een waar schouwspel aan gekleurde lichten.

Omdat er nog een klein beetje energie over was brachten we vervolgens nog even een bezoekje aan The Strip. Uiteindelijk vielen we moe maar voldaan in slaap in onze comfortabele kamer in Caesars Palace.

Las Vegas Strip at night
Caesars Palace

Caesars Palace Hotel, 3570 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, Verenigde Staten