Dag 15: LA -> Las Vegas

WaggonDeze dag stond de laatste etappe van onze one-way-trip gepland, van Los Angeles naar Las Vegas. Onderweg even een lunchstop gemaakt in Barstow, al waar een McDonaldsvestiging in een treinwagon is ondergebracht. Vlak na Barstow reden we langs Calico, bij ons bekend als een spookstadje. Even een kort bezoekje brengen, was de gedachte, maar toen we zagen dat er entree geheven werd hebben we maar rechtsomkeert gemaakt. Zo authentiek is het dan ook weer niet dat dat de moeite waard is. Ooit reden we een keer langs Rhyolite, ook een ghost town, gelegen vlak bij Death Valley, dat gewoon vrij te betreden is en best leuk was om eens te zien. Misschien dat we in de toekomst nog meer van dit soort stekjes tegenkomen, maar voor nu dus even geen spoken.

Even verderop passeerden we het plaatsje Primm. Een soort mini Las Vegas met een paar hotels/ casinos en een fashion outlet mall. Voor dit laatste toch maar even gestopt en het bleek zeer de moeite waard. Een mooie mall met ruime keuze in merkkleding. Een goede vulling van onze koffers was ons deel. Een plek om te onthouden. Het is 45 minuten rijden vanuit Las Vegas, maar kan de trip waard zijn als je in Las Vegas zelf niet kunt slagen in 1 van de 2 outlet malls. Of je stopt er als je onderweg bent van of naar Las Vegas.

Las Vegas SignBij aankomst in Las Vegas zagen we eindelijk het beroemde Las Vegas Sign staan. Het was ons tijden onze eerdere reizen nooit opgevallen, maar ditmaal zouden we het beroemde merkteken op de gevoelige plaat gaan vastleggen, maar niet deze dag. Dat ging later gebeuren.Luxor Hotel Las Vegas

 

Alle nachten in Las Vegas werden doorgebracht in een piramide, het Luxor Hotel, 3900 South Las Vegas Boulevard, Las Vegas.

 

 

 

 

Los Angeles - Las Vegas

Los Angeles – Las Vegas