Dag 13: Nashville

We besloten om de dag te starten met wederom shoppen om vervolgens een bezoekje te brengen aan de Walmart voor het inslaan van wat broodnodige levensmiddelen.

Shop Nashville
Country Music Hall of Fame

’s Middags gingen we naar downtown Nashville. We parkeerden in een parkeergarage, niet ver van Broadway. Vervolgens brachten we een bezoek aan de Country Hall of Fame. Een museum geheel gewijd aan alles wat met country music te maken heeft. Een hele fraaie collectie memorabilia van diverse beroemde artiesten, evenals diverse muziekinstrumenten en beeldmateriaal uit het verleden. Hele oude filmpjes van oude country music. Erg leuk om te zien. Ook is er nog een interactief gedeelte en een zaal met allemaal bronzen afbeeldingen van beroemde country muzikanten.

American guitar

Dylan & Cash

Na het bezoek aan de Country Music Hall of Fame liepen we weer richting onze auto. Halverwege kruisten we Broadway, dé straat waar het allemaal gebeurd in Nashville. Een drukke, maar gezellige boel waar uit nagenoeg iedere kroeg live muziek klinkt, vrijwel allemaal in country stijl natuurlijk. We liepen de hele straat door en gingen hier en daar een paar souvenirshops in, onderwijl genietend van de alom aanwezige muziek. Moe maar voldaan haalden we onze auto op uit de garage en keerden we terug naar ons motel. Die avond aten we weer eens lekker bij de Pizza Hut. Altijd handig, omdat we de volgende dag een dagje naar Kentucky zouden gaan en dus gelijk een hapje voor tussen de middag nodig hadden. En de porties zijn zo groot dat je gemakkelijk een deel kunt bewaren voor de volgende dag. Een koude pizza is echt overheerlijk!

Broadway Nashville

Sleep Inn - 3200 Dickerson Pike - Nashville