Dag 1: Amsterdam -> Las Vegas

Delta airplaneDe eerste dag van onze reis naar de USA in de zomer van 2016. We vlogen van Amsterdam naar Las Vegas. Onderweg maakten we een tussenstop in Detroit. Aangekomen in Las Vegas bleek één van onze koffers niet aangekomen te zijn. Blijkbaar was deze met een andere vlucht meegestuurd. We kregen te horen dat de koffer ’s nachts om 02.15 uur in ons hotel zou worden afgeleverd. De volgende ochtend navraag gedaaan, maar geen koffer. Dat ging zo de hele dag door. Tussendoor wat kleding gekocht, hetgeen we nog gaan terugvorderen bij Delta Airlines en de reisverzekering. Uiteindelijk hebben we pas tegen de avond de koffer teruggekregen

Chrysler Town & CountryNa deze onverwachte kofferperikelen dienden we allereerst onze huurauto op te halen bij Dollar Rent a Car. Zoals altijd kregen we weer een preek over de extra opties die we in de ogen van de verkoper zouden moeten nemen. Niets daarvan. We hebben in Nederland reeds compleet geboekt, dus nu geen reden om nog ergens extra voor te gaan betalen. We konden kiezen uit een drietal minivans en kozen voor een Dodge Grand Caravan. Helaas viel ons al snel een vreemd geluid op. Het leek wel alsof er in de verte vuurwerk werd afgestoken. Dit zou hem dus niet gaan worden voor een vakantie van 2 1/2 week. Daarom zijn we de volgende ochtend maar vroeg teruggegaan om de auto om te ruilen voor een Chrysler Town & Country. Ditmaal een goede keuze. Een heerlijke grote en comfortabele auto.

HardRock HotelIn ons hotel aangekomen hebben we ons even snel wat opgefrist om vervolgens direct langs de Walmart,  te rijden om drinken voor het eerste deel van onze reis, wat versnaperingen voor tussendoor en wat ontbijtproducten in te slaan. We zouden namelijk overnachten in het Hardrock Hotel & Casino, 4455 Paradise Rd, Las Vegas, en daar zat geen ontbijt bij.